BINDSLEV HARMONIKA TRÆF 2012

En kærlig, særlig hilsen til min ven Andreas, som jeg lærte at kende i år på træffet. Tak fordi du brød ind i mine tanker og hjalp mig med at holde styr på min plads! Her ser man Andreas i fuld gang med at vise mig triks! Anne-Lise

Efter min mangeårig deltagelse på Bindslev harmonika-træf er det ikke længere det, der foregår på scenerne, der trækker allermest.
Det er det samlede indtryk og den fantastiske stemning her er - uanset vejr og vind!
Og så er der alle de værdifulde relationer, der bliver bygget videre på år for år. 

Træffet er så stort og rummeligt, at der er rige muligheder for, også, at skabe sig nogle alternative oplevelser rundt omkring.
I spontanteltene har harmonika-spillerne det herligt med at spille med hinanden på kryds og tværs døgnet rundt, og man kan gå fra plads til plads på campingpladsen og opleve mange små spontane "koncerter".

I cafételtet ved sportshallen, kan man hver aften deltage i/ opleve "åben scene"/ spontant samspils-aktiviteter på basis af dygtige musikere, der er åbne for at spille sammen alle (efter tradition af Bruno Nielsen). 
Her kan man droppe ind og deltage uanset art af instrument, niveau og stilart. Herved ændre det musikalske billede sig hele tiden, og dette uforudsigelige element er bestemt en oplevelse værd.
Tak til Jesper (Caféleder), der ved hans åbne oplæg og rammer, gør dette muligt!

Denne fotoserie bærer præg af min særlige interesse for det, der opstår alternativt på baggrund af de gode bestående rammer, samt er farvet af de særlige relationer, jeg har fået skabt mig ved min deltagelse på Bindslev harmonikatræf igennem årene.

Tak til alle de kræfter, der år for år er med til at få dette fantastiske træf op at stå.
Anne-Lise Maack
Multihuset på Fyn